Witam,
przygarnął bym półośki przednie wewnętrzne (najlepiej bez przegubu zewnętrznego), zależy mi głównie na kielichach wewnętrznych i ich środkach, w stanie możliwie dobrym (w kiepskim już mam).
mcgiver napisał(a):miałem kiedyś (100lat temu) hondę accord, też miałem problem z przegubami bo terkotały.
po obróceniu koszyka od kulek{albo kuli z bieżniami (już nie pamiętam)} terkotanie ustało.
powód: kulki chodzą na części bieżni ,a część bieżni jest nieużywana, jest porostu z rozmachu wykonana dłuższa.
freefly napisał(a):mcgiver napisał(a):miałem kiedyś (100lat temu) hondę accord, też miałem problem z przegubami bo terkotały.
po obróceniu koszyka od kulek{albo kuli z bieżniami (już nie pamiętam)} terkotanie ustało.
powód: kulki chodzą na części bieżni ,a część bieżni jest nieużywana, jest porostu z rozmachu wykonana dłuższa.
Nie z rozmachu wykonana dłuższa. Przeguby z kompensacja wzdłużną posiadają po prostu taką konstrukcję.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości