mfw napisał(a):Trailer filmu z "Integracji"
Frączki Insygnia 4x4 Trailer
Fergie napisał(a):mfw napisał(a):Trailer filmu z "Integracji"
Zarąbiste!!!
ja nic innego nie robię tylko to oglądamfelippe napisał(a):Kozacki zwiastun! Obejrzałem go już chyba 10 razy. Szacun:)
skiczu napisał(a): Fergie pisze:
mfw pisze:Trailer filmu z "Integracji"
Zarąbiste!!!
Potwierdzam
TRZYMAM ZA SŁOWOpeterek66 napisał(a):ALE QRFA ZA ROK, CHOĆ BYM MIAŁ NA ROWERZE DYMAĆ DO FRĄCZEK, BĘDĘ, BĘDĘ BĘDĘ !!!!!!!
peterek66 napisał(a):Ta...
Serce mi pękło a Montiemu wtryski zaczęły lać rzewnymi, benzynowymi łzami po obejrzeniu zdjęć ze zlotu na którym nas nie było... . No nie wspomnę o synu, który na pewno nie daruje staremu do końca życia tego, ze nie był na zlocie.
Przepraszam Mavv`a, Serg`a, Jędrulę i innych za to że nie byłem, ale naprawdę sytuacja, którą zna Mavv, przerosła mnie i musiałem odpuścić.
ALE QRFA ZA ROK, CHOĆ BYM MIAŁ NA ROWERZE DYMAĆ DO FRĄCZEK, BĘDĘ, BĘDĘ BĘDĘ !!!!!!!
MAVV napisał(a):kiedy w TV
MAVV napisał(a):skiczu napisał(a): Fergie pisze:
mfw pisze:Trailer filmu z "Integracji"
Zarąbiste!!!
Potwierdzam
FAKTYCZNIE
Fergie napisał(a):A Ty masz Vectrę? Bo ten mój badziewny program to na Vectrze tylko leci... Na szczęście wszystkie materiały można też obejrzeć w necie
Oczywiście, że dam znać. Mam nadzieję, że jutro złożę ten materiał, ale nie oczekujcie rewelacji... Przeglądałam dziś "surówkę" i jakoś tak... hmmm... no zresztą sami zobaczycie. Mam nadzieję, że choć z montażem się Paweł postara...
mfw napisał(a):W wolnej chili spróbuje coś dłuższego zmontować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość