Politycy od dwudziestu lat gadaja glupoty i jeszcze za to placimy . My przynajmniej dyskutujemy o madrych rzeczach i na pewno jest z tego korzysc i radocha przede wszystkim .
Wiem , bo mój trup posiada LSD i mam porównanie z TGB , zresztą na filmiku widać tą "różnicę " ... więc co miały "wyjaśnić" te epitety cyt. : "głupota ich rozpiera i mierne pojęcie "
ja się przekonałem że LSD to lipa działa nie działa do końca nie wiadomo wiem jedno koła mają ciągnąć dwa na raz i sprawa jest jasna blokada to właśnie powinna dawać widzę że ratuje mnie tylko ARB
to tylko jedno znaczy że nie masz LSD i co sie tak awanturujesz człowieku z SLD dawno byś wyczuł że je masz . Ja myślę że wy wszyscy nie macie LSD a rządacie cudów od zwykłego mechanizmu . Ludzie nie kompromityjujćie sie co bo mnie to już wkurwia co
po prostu LSD jest dla bab można jeździć na zakupy a w terenie i tak ci nie pomoże bo nie jest na 100% wtedy kiedy trzeba to nie zadziała. Nie nerwicuj się tak towarzyszu to tylko forum ty masz LSD a ja będę miał ARB właśnie szukam w USA coś około 840 dolców. Pozdrawiam
tak dla bab chcialbyś mieć LSD i wyjeżdżać Z BŁOTKA tam gdzie inni mają zwykła przekładnię tak pokaże tylko nie wiem jak na tym you tube filmiki wrzucać może mi powiesz to pokaże a tak na poważnie to wiesz że nawet jeśli napęd jest przenoszony nawet w 80 % to i tak lepiej niz zwykly różnicowy a 100% blokada to wogóle poezja co nie tak i nie inputuj mi tu więcej bo się pogniewamy
no jestemm w stanie w to uwierzyć bo masz takie jak ja oponki tylko o niższym profilu ale twoje auto napewno musiało się wysilać bo jak by miało LSD to na spokojnie by to przejechało a zresztą to sugierujesz że tylko 100% blokada da rade , no nie gadaj croochy dobrze mieć i te 80% blokady no nie przesadzajcie co tylko dołujećie nasze tropy z tak wspaniałym wyposarzeniem jak LSD co inne auta mogą nam pozazdrośćić
wiesz mi w montku przeszkadza tylko i wyłącznie jedna rzecz, a własciwie jej brak. Brak sztywnego mostu z przodu. Gdyby nie IFS to byłoby to dla mnie idealne auto
uff podaj mi jak możesz dokładnie jaką ty masz tą blokadę ARB symbol. w USA kosztuje 2500zł a w Polsce prawie 4000 myślę że nie ma tam co się psuć a po resztą zawsze można odesłać A jeszcze jedno sam to montowałeś czy trzeba szpeca do tego?? pozdrawiam