Jako że córka robi prawko i będzie używała tego auta to potrzebuję coś "bardziej cywilnego"
sprzedam
3.0td w automacie, rocznik 2001, przebieg 297km, 5 drzwiowy, 5 osobowy, klima, skóry, hak
kupiłem go w listopad 2018, i zrobiłem ok 12 tys km głównie z przyczepą konną.
Oprócz małej przygody z zaworem regulacji ciśnienia na listwie na samym początku, sprawuje się bez zarzutu
Naprawy które robiłem to rzeczy eksploatacyjne lub "profilaktyka". Oleje i filtry u mnie robione co roku.
- akumulatory z 2018
- 2019 - smoki olejowe, olej w skrzyni, hamulce (klocki i przewody), obszycie kierownicy, głośniki (4)
- 2020 - obsady wtrysków i zawieszenie tył (robione w Delta), świece żarowe, ukł wydechowy od kata do tyłu, czujnik ABS PrPrzód
- 2021 - turbina, uszczelnienie kolektor dolot i wylot, opony Yokohama Geolandar A/T
Blacharka stan dobry+ (drobne ognisko w jednym miejscu, owiewka tył naprawiona sposobem domowym - mam używkę do polakierowania w garażu...)
Rama- pozwalam na walenie młotkiem
Napędy - nie załacza 4WD auto, wg info z Delty czujnik prędkości z TOD (mam używkę ale raczej też nie jest 100% sprawna)
Skrzynia przełącza bez szarpnięć, stuków i innych dziwnych objawów.
Wnętrze BDB są małe przetarcia ale jak na auto 20letnie to moim zdaniem nie ma się do czego przyczepić. Klima sprawna, radio gra, fotele troche słabo ale grzeją
Fotele przód oczywiście widać lata i prawie 300tyś km, kanapa tył.. jak nowa
lokalizacja 05-822 Milanówek
Cena 15500 do lekkiej negocjacji na miejscu
świeże OC i BT
PW lub 502x190x886