miras7 napisał(a):Nie ile się napracował, tylko co tam masz założone (tuleje), jakiej marki, żeby to parę lat pojeździło.
tak że dobrze przeanalizujten produkt nie pasuje do twojego samochodu
mcgiver napisał(a):nie wiem dlaczego ale w linku piszetak że dobrze przeanalizujten produkt nie pasuje do twojego samochodu
Arreco napisał(a):Dzięki mcgiver własnie ja mam jedną stronę taką jak te twoje stare i ona działała, a te ze zdjęcia wyglądają bardzo podobnie więc zaryzykuje zawsze można odesłać.
pocieszny napisał(a):zawsze możesz poszukać używki i nabić nową okleinędziałą lepiej niż niejeden zamiennik
Arreco napisał(a):pocieszny napisał(a):zawsze możesz poszukać używki i nabić nową okleinędziałą lepiej niż niejeden zamiennik
jakbym miał kmplet na obu kolach taki sam już pewnie bym je zregenerował.. a mcgiver swoich pewnie nie chce sprzedać
naprawdę współczuję i szanuję samozaparcie. ja kanał mam byle jaki ale jednak jestjak ma się tylko do dyspozycjo garaż podziemny
Arreco napisał(a):Nie jest tak źle grubsze sprawy mogę robić u znajomego na podnośniku ale tez nie oto chodzi w tej zabawie żeby komuś notorycznie gitarę zawracaćpodnośnik ma zarabiać a nie patrzeć jak się wódkę pije
Mój suchy dok wygląda tak:
Powrót do Isuzu Trooper II / Opel Monterey A (1992-1997)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości