odkupię od Ciebie tą antenę , naprawię ją i sprzedam ci zrobionąArreco napisał(a):Własnie chodzi mi o to aby była z przycisku radia i tak rzadko w Monciaku słucham (nasłucham się w pracy - wystarczy znam na pamięć) ale teraz antena jest w 1/3 wysunięta i to mnie drażni wizualnie i zawsze chciałem mieć antenę automatyczną taki wiejski szpan nikogo nie obrażając
mcgiver napisał(a):odkupię od Ciebie tą antenę , naprawię ją i sprzedam ci zrobionąArreco napisał(a):Własnie chodzi mi o to aby była z przycisku radia i tak rzadko w Monciaku słucham (nasłucham się w pracy - wystarczy znam na pamięć) ale teraz antena jest w 1/3 wysunięta i to mnie drażni wizualnie i zawsze chciałem mieć antenę automatyczną taki wiejski szpan nikogo nie obrażając
ile chcesz ?
pytanie czy instalację masz ok, antena powinna automatycznie wyjeżdżać po załaczeniu radia i w każdej chwili mozna ja schowac z przycisku koło lewarka.
jak dobrze kojarzę antena jest cały czas podłaczona do + i - a dodatkowy + steruje się wysuwaniem .
wewnatrz jest wbudowany przekaźnik przeciążeniowy rozpinający bieguny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości