daj namiary na tych "chłopaków" , poważnie ; mam jeszcze tydzień .pocieszny napisał(a):powiem tak, u mnie chłopaki załątwili mi OC prawie 200 pln niższe niż oferowane "on line"
zresztą nie tylko na auto tak samo na motocykle, ogólnie ogarniają wszytkie ubezpieczenie które potrzebuje (a jest tego troche ) ceny mają bardzo fajne, a nawet jeśli cena jest taka jak w necie to szczerze wole żeby Oni wzieli prowizje niż firma ubezpieczeniowa
Silvestr napisał(a):Mi w sierpniu 2016 w Generali zaproponowało w ramach przedłużenia coś około 800 zł. (ponad 150 zł. podwyżki). Sprawdziłem w Axa i wyszło ok. 100 zl. taniej Jak zadzwonił "mój" agent o przedłużenie polisy to powiedziałem, że jeśli nie da mi lepszej lub równoważnej oferty to zmieniam ubezpieczyciela. Po kilku godzinach znalazł mi OC w HDI za 574 zł. (plus NW za 50 zł.)
Da się? - DA SIĘ!!!
PS. 60 % zniżki oczywiście.
manek79 napisał(a):Witam. Właśnie zapłaciłem ubezpieczenie OC w PROAMIE za ISUZU TROOPER 1991 2.8 TDI.
Kwota samo OC na rok to 383 złote,taniej niż rok temu o 100 zł w
Da się jeszcze żyć
pawel126 napisał(a):Może coś się zmieni w sprawie ubezpieczeń - oc kierowcy a nie na auta.
manek79 napisał(a):Witam. Właśnie zapłaciłem ubezpieczenie OC w PROAMIE za ISUZU TROOPER 1991 2.8 TDI.
Kwota samo OC na rok to 383 złote,taniej niż rok temu o 100 zł w
Da się jeszcze żyć
Arreco napisał(a):a próbował ktoś na PZM dla samochodów powyżej 25 lat?! podobno zniżka jest 70% ale trzeba ubezpieczyć w PZU.
miras7 napisał(a):Arreco napisał(a):a próbował ktoś na PZM dla samochodów powyżej 25 lat?! podobno zniżka jest 70% ale trzeba ubezpieczyć w PZU.
Znajomy tak próbował na K160, ale składka w PZU po dodatkowej zniżce 70% była tylko kilka zł niższa niż bez tej zniżki w innej ubezpieczalni. PZU tanie nie jest
Arreco napisał(a):...jeszcze na kilka miesięcy mam z poprzednika a tam 70% i cena roczna niecałe 500 zł.
miras7 napisał(a):Znajomy tak próbował na K160, ale składka w PZU po dodatkowej zniżce 70% była tylko kilka zł niższa niż bez tej zniżki w innej ubezpieczalni. PZU tanie nie jest
mcgiver napisał(a):pzu zawsze było najdroższe i aż dziw że jeszcze sie utrzymało na rynku. nigdy nie byłem ubezpieczony w pzu bo ich stawki zawsze z butów wyrywały ,a jak miałem ze dwa razy okazje wydebic od nich odszkodowanie to korowodów tyle że ręce opadają, za to z mniejszymi firmami odszkodowanie można załatwić mailowo i telefonicznie i kasa na koncie była po tygodniu od zgłoszenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość