8P8C napisał(a):Mam.. benzyna automat 96 r ok 150 000 km przejechane
693931727
Gocu napisał(a):On powiedział, że rozkręcił most i z tego co pamiętam wszystkie bebechy były już mocno zużyte. Myślę, że gdyby była możliwość naprawy, to nie kazałby mi wymieniać całego (zwłaszcza, że naprawiałbym u niego, a wymienię już na miejscu w Warszawie).
Niestety nie mam możliwości rozkręcenia i sprawdzenia samemu, także muszę wierzyć na słowo, że nie da się / nie ma sensu go naprawiać..
Gocu napisał(a):On powiedział, że rozkręcił most i z tego co pamiętam wszystkie bebechy były już mocno zużyte. Myślę, że gdyby była możliwość naprawy, to nie kazałby mi wymieniać całego (zwłaszcza, że naprawiałbym u niego, a wymienię już na miejscu w Warszawie).
Niestety nie mam możliwości rozkręcenia i sprawdzenia samemu, także muszę wierzyć na słowo, że nie da się / nie ma sensu go naprawiać..
Gocu napisał(a):"Równie dobrze gość wyczuł blusa że płacisz za wszystko co Ci powie i doi Cię aż miło. Pozostaje mieć nadzieję że tak nie jest."
Tak na szczęście na pewno nie jest, bo gość jest z Krakowa, a auto już odebrałem po remoncie silnika (mógł powymieniać co się da i zarobić, a powiedział, że taniej i szybciej będzie most wymienić), także ta opcja odpada. Mam namiar na most za 700zł, także chyba się zdecyduję na niego.
pawel126 napisał(a):piszesz zapewne o przednim, tył też dostaniesz zwykłe bez problemu ale wymiana to już gorzej i do tego abs
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości