ogólnie altek jest przystosowany do pracy pod wodą, chwilowo może nie ładować, ale po wyjechaniu z wody powinien od razu zacząć

zresztą altek jest non stop w wodzie podczas deszczu

prędki 12 napisał(a):i to tak powinno być;ja kupiłem od opla 100A ale nie mam za bardzo jak go zamontować i teraz jestem na etapie szukania, podobny jest od toyoty land cruisera 120a muszę przymierzyć . jak miełem3.1D to nie było problemów wchodził prawie każdy zamiast klimy a w 3.2 jest troszkę trudniej. Jak coś zmotam to dam znać
mfw napisał(a):Trzeba jakoś specjalnie zmieniać instalacje elektryczną aby podpiąć 2 alternatory?
mfw napisał(a):Mi jak padł Alternator to pojechałem do firmy Elektrostart (Warszawa-Grochów) wymienili mi na mocniejszy nie pamiętam już czy 75A czy 90A. Cała zabawa polegała aby z mojego starego wsiąść obudowę pompy i przekręcić na nowy.
prędki 12 napisał(a):montowali od opla 1.7cdti tam były alternatory o tym samym mocowaniu ale większych amperach
prędki 12 napisał(a):montowali od opla 1.7cdti tam były alternatory o tym samym mocowaniu ale większych amperach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości