Wieża30 napisał(a):a wiecie ile mój waży? - po moich przeróbkach , dwie tony dwieśćie, dwadzieśćia ,dziewięc kilo i daje rade
croochy napisał(a):to jakbyś mógł to ja jestem zywo zainteresowany
croochy napisał(a):Witam
2. W drugim punkcie postanowiłem podkrecić drążki skrętne
Podnosimy auto i przy pomocy klucza 27 - w moim przypadku nasadka + metrowa grzechotka i kręcimy
w mnie wartością wyjściową tzn wysokoscią od krawędzi blotnika do podłoża było 90 cm
Nie liczyłem obr tylko mając taką mozliwość opuszczałem auto i mierzyłem przy wartości 93 cm postanowiłem zająć się wymiana tylnego zawieszenia
peterek66 napisał(a):
Ta...
Croochy, możesz dokładnie opisać podnoszenie przedniego zawieszenia? Czy chodzi o samo kręcenie śrubą, czy może jeszcze jakieś inne czynności wchodzą w grę?
Pozdro
kugel napisał(a):Witam . viewtopic.php?f=5&t=689 . Na przyszłość proponuję opcję "SZUKAJ " - to nie kosztuje . Po cholerę powielać temat .
peterek66 napisał(a):Kończę, bo na jakiegoś posrańca wyjdę i obciach będzie, jak już nie wyszedłem
wojtekkk napisał(a):przed zabiegiem zacznij ze 2 dni wcześniej wd czy innego penetratora podawać na śruby ...
Powrót do Pomysły, Porady, Modyfikacje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości