danti napisał(a):Przesadzasz z tym spalaniem.
Przynajmniej benzyna w tych nowych jest pewniejsza. Bardzo ciężko znaleźć do kupienia auto z tym silniczkiem, no i uzytkownicy nie nażekają, troszke gorzej jest z 3.0 dizel...
koluniu napisał(a):policz ilu użytkowników ma problem z 3.0?
koluniu napisał(a):A ja tam jestem zadowolony baaardzo! Wielbię moje bydle!(może mi się odwdzięcza? )
danti napisał(a):koluniu napisał(a):A ja tam jestem zadowolony baaardzo! Wielbię moje bydle!(może mi się odwdzięcza? )
A całujesz go po znaczku ?
Nahen/thor_ napisał(a):Pocieszny zauważ, że codzi o super hiper wersję 3.0 DTi a nie o badziewne nie psujące się z zasady benzynowe wersje Na dzień dzisiejszy jestem szczęęliwy bo jeżdżę, ale gdybym dziś miał kupić to olałbym sprawę, i albo kupiłbym benzynowego V6 albo coś całkiem innego (Patrol, Pajero, LandCruiser) co większosć mechaników jest w stanie ogarnąć.
pocieszny napisał(a):taaa i kupić GU4 z ZD30Ti\
to już bym wolał zkicałego isuzu z pompowtryskami robisz remont raz i jak dbasz to wiesz co masz a nie tykająca bomba zegarowa kiedy wał bokiem wyjdzie 3.0 z montka czy tropa nie jest jeszcze aż tak wielką kupą jakby się zdawało,jest żywszy i przyjemniejszy od patrolowego 3,0 do tego kultura pracy jest większa
Nahen/thor_ napisał(a):pocieszny napisał(a):taaa i kupić GU4 z ZD30Ti\
to już bym wolał zkicałego isuzu z pompowtryskami robisz remont raz i jak dbasz to wiesz co masz a nie tykająca bomba zegarowa kiedy wał bokiem wyjdzie 3.0 z montka czy tropa nie jest jeszcze aż tak wielką kupą jakby się zdawało,jest żywszy i przyjemniejszy od patrolowego 3,0 do tego kultura pracy jest większa
Tylko, że te kupy to w 3 godziny każdy mechanik rozbiera na śrubki i składa spowrotem, a ten ISUZOWSKI 3.0 to przed odkręceniem pierwszej śrubki wymaga doktoratu i przynajmniej habilitacji żeby cokolwiek dłubnąć...
koluniu napisał(a):a zalet to kolega nie widzi??
koluniu napisał(a):Nahen/thor_ napisał(a):pocieszny napisał(a):taaa i kupić GU4 z ZD30Ti\
Tylko, że te kupy to w 3 godziny każdy mechanik rozbiera na śrubki i składa spowrotem, a ten ISUZOWSKI 3.0 to przed odkręceniem pierwszej śrubki wymaga doktoratu i przynajmniej habilitacji żeby cokolwiek dłubnąć...
No wymagający jest i co?? To powód żeby psy wieszać? a zalet to kolega nie widzi??
pocieszny napisał(a):jak sobie rower kupisz to też się bedzie psuć
Strasznieś pesymistyczny przy dzisiejszym święcie
tomelee78 napisał(a):Witam Wszystkich
Nowy jestem kompletnie nie w temacie, ale zarażony
Zna może ktoś tego zawodnika. Co myślcie?
http://allegro.pl/show_item.php?item=66 ... eb0accbac1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości