Nahen/thor_ napisał(a):Mam parę doświadczeń ze "skórzanymi" warsztatmi i serwisami w Wawie zwłaszcza tymi od Mitsubishi i jakoś mnie do nich nie ciągnie za bardzo...
moonschadow napisał(a):mam pytanie. Jeżdżę montereyem 3,5 B w automacie i jak to czasem bywa automat zadechł. tzn. zniknęły biegi do przodu a wsteczny został.
Nahen/thor_ napisał(a):A co tam kupię sobie w lecie oprogramowanie, złącze itp za jakies 15-20 tysia do diagnostyki ISUZU i będe sobie sam diagnozował a z wynikami będe chodził/jeździł do swojego "kowala" i będę w 100% zadowolonyJak na razie jestem zadowolony w 80% bo te brakujące 20% zadowolenia to właśnie brak diagnostyki
TOBIASZ napisał(a):Mitsubishi tez be? Pewnie i w tej firmie mieli problem z lokalizacją pewnej "słodkiej tajemnicy" czyli wyimaginowanego trzeciego filtra oleju? Na Młot Thora - trzeba było tym ciemniakom szkolenie "fachowe" przeprowadzić,bo przecież masz szeroką wiedzę na każdy dowolny temat.
zgredus napisał(a):Nie krytykuj najwiekszego producenta bezwartosciowych postow.Tu sie liczy ilosc nie jakosc wypowiedzi.Za takie mowienie prawdy wprost w ryj,admin znowu powycina Twoje posty robiac z tematu idiotyczna wycinanke viewtopic.php?f=5&t=543.
zgredus napisał(a):Wartoscia tego forum stala sie ilosc wypowiedzi,a cenzura opinii internautow przez admina jest zawstydzajaca.Tnij adminie i mnie zatem,niech zyje jedna jedyna sluszna prawda!
Powrót do Isuzu Trooper II FL / Opel Monterey B (1998-2002)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości