piotrck napisał(a):Jak wycieczkowóz to im mniej szpeju tym niższa waga , niższa waga niższe zużycie łożysk, zawiechy i paliwa. ........poczytaj na forum .......każdy to przechodził.
piotrck napisał(a):ale piękne są jak do kościoła podjedziesz
pocieszny napisał(a):"orurowanie" w razie nawet małej bambuczy rozwali ci maske i być może chłodnice, o plastikowym grilu nie wspomne przez grzeczność![]()
progi mają sens jeśli możesz za nie auto podnieść lub chronią dół drzwi, te co są seryjne raczej tylko przeszkadzają, może to się podobać ale nie spełnia żadnej funkcji (no może oprócz łapania błota), wiem stalowe progi nie są takie łądne ale są o wiele lepsze i praktyczne, można je zrobić schludniei będą wyglądać
i to ma sens w wycieczkowozie jakikolwiek
![]()
natomiast rurki z przodu niestety sensu nie mają, nie chronią przed niczym a nawet wręcz odwrotnieinna sprawa gdyby to było stale zamontowane do stalowego zderzaka, ale ro już inna sprawa... te seryjne po prostu są dupate i tyle
pocieszny napisał(a):piotrck napisał(a):ale piękne są jak do kościoła podjedziesz
znasz mnie i takie bezeceństwa piszeszprzeca tam się na wódke nie jeździ
piotrck napisał(a):pocieszny napisał(a):piotrck napisał(a):ale piękne są jak do kościoła podjedziesz
znasz mnie i takie bezeceństwa piszeszprzeca tam się na wódke nie jeździ
a masz w Montku grilla pięknego z chromu i podesty jak deska surfingowa z boku auta ? Nie masz ..........więc nie do Ciebie tylko do kolegi co choinkę chce zrobić z auta
pocieszny napisał(a):kolędy też nie przyjmuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości