ksenia napisał(a):Jak to wygląda ,może mam ale od 3.1
piotr R napisał(a):Wszystkie elektro zawory do zapinania przodu są takie same bez względu na model i rocznik.
forester jak potrzebujesz na szybko to przełóż wężyk podciśnienia bezpośrednio na prze sówkę.Most zepniesz na stałe, napęd rozłączaj z kabiny dźwignią reduktora. Spalanie wzrośnie o 0.5l/100km jeżdżę tak od dawna mostu i przegubów tym nie uszkodzisz.
ksenia napisał(a):Jak to wygląda ,może mam ale od 3.1
forester napisał(a):piotr R napisał(a):Wszystkie elektro zawory do zapinania przodu są takie same bez względu na model i rocznik.
forester jak potrzebujesz na szybko to przełóż wężyk podciśnienia bezpośrednio na prze sówkę.Most zepniesz na stałe, napęd rozłączaj z kabiny dźwignią reduktora. Spalanie wzrośnie o 0.5l/100km jeżdżę tak od dawna mostu i przegubów tym nie uszkodzisz.
Dzięki za radę, zrobiłem tak ale po przełożeniu i spięciu już nie mogę rozłączyć z kabiny.
piotr R napisał(a):Panowie numery mało ważne. Ma być sprawny muszą pasować piny i średnice króćców. Większość elektro zaworów aut osobowych/terenowych pracuje na podobnych wartościach podciśnienia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości