Witam wszystkich. Jestem na Waszym terenie od kilku dni ale dopiero teraz wszedłem na Wasz dział. Jestem aktualnie w Rusinowie, ale jeżdżę trochę po okolicach. Jeśli więc zobaczycie długiego Monterey'a na tablicach ELA to trąbcie PS. Kusy - dopiero teraz zauważyłem, że Ty też pomieszkujesz w Rusinowie
Z chęcią, ale może być problem, bo planujemy wyjechać na noc. Z małym dzieckiem jadąc 500 km w dzień byłoby ciężko. Ale zobaczymy, u nas plany potrafią się szybko zmienić W każdym razie dzięki!
Witam jestem nowym szczęśliwym posiadaczem samochodu Trooper 3D automat który nabyłem dokładnie rok temu z komisu.jak do tej pory sprawuje się dobrze Mam nadzieje że będzie tak dalej bo w okolicy Szczecinka warsztatu Isuzu szukać ze świecą.Gdyby ktoś znał specjalistę od tych autek to proszę o namiary
Witam, Jestem nowy i na forum i w świecie terenowych aut. Od czterech dni jestem szczęśliwym posiadaczem troopka 2,6 z lpg z 90 roku . Jestem z okolic Złocieńca jeśli w ktoś z forum jest z mojej okolicy prosiłbym o kontakt bo jestem zielony w temacie 4x4 i chciałbym liznąć trochę wiedzy oraz usłyszeć opinie kogoś doświadczonego czy czasem nie kupiłem "truupera" zamiast "troopera" Pozdrawiam.
Witajcie. Również jestem z zachodniopomorskiego okolice Szczecina i Gryfic na zmianę. Autko to trooper 2,6 Mpi/log aktualnie w grubym remoncie. Pozdrowienia i grząskich podłoży;)
\witam serdecznie. Jestem z Łobza . Posiadam dwa Troopery z 1988 oraz obecnie nowy nabytek z 1999. Starszy jest z niezawodnym silnikiem 2.8 zaś nowszy z 3.1 TDI. Samochody użytkujemy do ochrony wód na terenie powiatów łobeskiego oraz gryfickiego. Autka super. Pozdrawiam.
Były: NIVA 1,6 (później 1,9 D) 3,1 LTD '95 3,2 RS (lpg) '96 3,1 LTD '94 ... (nie ma to jak czołg) Na razie bez Monterey'a ale z Nissanem X-trailem 2,2 D
Radek ze Szczecina, od niedawna jestem posiadaczem Montka z 98r. ze wspaniałym 3.0DTI, aktualnie robię swapa na 2.4 od LT - co z tego wyjdzie niebawem zobaczymy
Były: NIVA 1,6 (później 1,9 D) 3,1 LTD '95 3,2 RS (lpg) '96 3,1 LTD '94 ... (nie ma to jak czołg) Na razie bez Monterey'a ale z Nissanem X-trailem 2,2 D
Witam i pozdrawiam wszystkich kolegów-trooperowców z zach-pom. ...i pytanko- czy jest na forum kolega (z Maszewa(?) ) , który robił ostatnio wtryski w AutoDelta ?