. Za 4.0 explo 1200 zł
. Za 4.0 explo 1200 zł 

.
 . 

masakra...
 masakra...

no i ubezpieczanie aut na dziedków, rolników, inwalidów itp
 no i ubezpieczanie aut na dziedków, rolników, inwalidów itp  nie ma jak zrobić dobrze ubezpieczalniom
 nie ma jak zrobić dobrze ubezpieczalniom  

mcgiver napisał(a):jednak każdy kij ma dwa końce i więzienia by były przepełnione od dłużników którzy komuś skasowali furę za kilkaset tysięcy, lub inne szkody majątkowe.
 Choć przepisy dot. egzekwowania pieniędzy mogłyby być lepsze, z resztą posta się zgadzam.
  Choć przepisy dot. egzekwowania pieniędzy mogłyby być lepsze, z resztą posta się zgadzam.

damian90209 napisał(a):W sumie trochę podzielam obawy z tymi więzieniami. Jeśli ktoś uderzyłby w takiego Aventadora LP700-4, jaki jeździ w Warszawie po Nowym Świecie, to nie ma szans, aby normalna osoba się wypłaciła. Swoją drogą wczoraj kierowca Aventadora miał stłuczkę, ale ze swojej winy - ubezpieczalnia idzie z torbami

) ale miła pani powiedziała, że  jeszcze nie potrafi mi wyliczyć składki bo jest za wcześnie a po Nowym Roku wszystko może się zmienić.
 ) ale miła pani powiedziała, że  jeszcze nie potrafi mi wyliczyć składki bo jest za wcześnie a po Nowym Roku wszystko może się zmienić. . Zapłaciłem od razu !
 . Zapłaciłem od razu !

Maryś2 napisał(a):468 zł 3.1 ltd liberty

Maryś2 napisał(a):468 zł 3.1 ltd liberty

Przeprowadzam się
 Przeprowadzam się  

wrzuciłem w porównywarkę max zniżki i wyszło ale byli i tacy co 1500 proponowali
  wrzuciłem w porównywarkę max zniżki i wyszło ale byli i tacy co 1500 proponowali  zlodziejstwo
 zlodziejstwoUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości