Wa-wa płaci za wszystkich
 Wa-wa płaci za wszystkich 
piotr R napisał(a):Wam to dobrze w tym JordanowieWa-wa płaci za wszystkich
Choć mnie wku.. bierze bo na co dzień tłukę się po drogach zapomnianych przez Boga i drogowców a w stolicy bywam raz na miesiąc.
 nie naciągłem nigdy żadnego ubezpieczyciela na koszty, a że trochę już od nich wyciągłem jako poszkodowany to inna bajka ,
  nie naciągłem nigdy żadnego ubezpieczyciela na koszty, a że trochę już od nich wyciągłem jako poszkodowany to inna bajka ,  
   się jeżdzi to człowiek na jakiegoś półgłówka lub półgłówkę zawsze trafi
 się jeżdzi to człowiek na jakiegoś półgłówka lub półgłówkę zawsze trafi  

i na żonę dam.. bo mazowieckie to lipa.. na drugim samochodzie z AC to różnica między zadupiem a wawą jest taka, że na montka mam ubezpieczenie tak jakby za darmo
 i na żonę dam.. bo mazowieckie to lipa.. na drugim samochodzie z AC to różnica między zadupiem a wawą jest taka, że na montka mam ubezpieczenie tak jakby za darmo 
pocieszny napisał(a):470 za cały rok na 3,2V6
 ale montka chyba na ciebie przerejestruje
 ale montka chyba na ciebie przerejestruje 
mcgiver napisał(a):Tomaszz napisał(a):Ja pierwszy raz będę ubezpieczał Montka na siebie w tym roku, poprzedni właściciel miał OC w LINK4 za ok. 700 zł. Na tą chwilę w AXA z kalkulatora w internecie wychodzi mi 516 zł (bez NNW). Z tego co widzę cena nie najgorsza, ale pytanie gdzie można jeszcze sprawdzić (patrzyłem w Aviva, Link4, PZU online, rankomat itd.).
od tego trzeba zacząc ze axa ma taki sposób że żeby sciagnac klienta to daje bardzo dobre warunki a w następnym roku kroi niemiłosiernie więc trzeba się pilnować. ja praktycznie co roku zmieniam towarzystwo.
nie wiem na jakim zadupiu mieszkasz że tak mało Ci wyszło.
mi też wyszło ostatnio w axie najnizej ze wszystkich towarzystw 600zł przy jednorazowej wpłacie a 650 jesli na dwie raty .
oczywiście nie mam żadnej historii wypadkowej przez cały mój 25 letni staż za kółkiem i nie tylko za kółkiem.
jesli ktoś da mi podobną stawkę to napewno nie pójdę do axy bo generalnie mnie wkurwiają z podejściem do klienta.
mam jeszcze miesiąc więc czekam narazie na inne oferty.
Arreco napisał(a):pocieszny napisał(a):470 za cały rok na 3,2V6
to ja nie wiem jak ty to ubezpieczaszale montka chyba na ciebie przerejestruje

a różnica dziele się z nim na pół
 a różnica dziele się z nim na pół  z tym  że większe pół dla mnie
 z tym  że większe pół dla mnie 

romanum napisał(a):Podziękujemy władzy...
 .
 .  , tylko że jeszcze sobie trzeba zdać sprawę ile by tym złodziejskim towarzystwom pieniędzy uciekło jeśli to by stało się faktem chyba że zrobili by większy rygor tym którzy powodują wypadki ....
, tylko że jeszcze sobie trzeba zdać sprawę ile by tym złodziejskim towarzystwom pieniędzy uciekło jeśli to by stało się faktem chyba że zrobili by większy rygor tym którzy powodują wypadki ....
mcgiver napisał(a):(...)
aczkolwiek podejrzewam że jeśli któraś frakcja w swoim programie wyborczym ujęła by np temat jednego oc na kilka samochodów danego kierwcy to na pewno mieli by moje poparcie.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości